اگر از سمپلر شما ، قطره قطره می چکد ، باید سر سمپلر را تا جایی که امکان دارد محکم نمایید . البته در بعضی از مواقع که از ، مواد بسیار فرار استفاده می شود ممکن است این حالت پیش آید . اگر مشکل حل نشد ، باید آن را باز کرده و تمیز کرده و گریس مخصوص آن را استفاده کنید .
کالیبره کردن سمپلرها :
باید سمپلر ها هر چند وقت یک بار کالیبره شود . معمولا سمپلر ها در انتهای خود یک پیچ تنظیم کننده دارند ، که در زیر یک لاستیک قرار دارد .
برای کالیبره کردن آن باید از یک ترازوی دقیق استفاده شود . سمپلر را روی آخرین مقدار خود ، مثلا برای سمپلر 100 لاندا روی ، 100 لاندا یا برای سمپلر 1000 لاندا روی ، 1000 لاندا تنظیم کنید و به وسیله آن یک حجم از آب مقطر را وزن کنید . چون دانسیته آب مقطر یک است و یک گرم آب مقطر یک ml می باشد ، پس وزنی که ترازو نشان می دهد ، باید 1000 میلی گرم باشد . 3 بار این کار را به یک روش انجام دهید . دقت شود که با یک روش حجم ها را توسط سمپلر بردارید و، این کار را بسیار آرام انجام دهید . از وزنهای بدست آمده میانگین گرفته شود . اگر میانگین آنها کمتر از 1000 لاندا بود یا بیشتر بود ، می توانید با پیچ تنظیم کننده ، آن را تغییر دهید و کالیبره نمایید . این کار را تا هنگامی که میانگین وزنها به 1000 لاندا برسد ، باید تکرار کرد .
برای کالیبره کردن آن باید از یک ترازوی دقیق استفاده شود . سمپلر را روی آخرین مقدار خود ، مثلا برای سمپلر 100 لاندا روی ، 100 لاندا یا برای سمپلر 1000 لاندا روی ، 1000 لاندا تنظیم کنید و به وسیله آن یک حجم از آب مقطر را وزن کنید . چون دانسیته آب مقطر یک است و یک گرم آب مقطر یک ml می باشد ، پس وزنی که ترازو نشان می دهد ، باید 1000 میلی گرم باشد . 3 بار این کار را به یک روش انجام دهید . دقت شود که با یک روش حجم ها را توسط سمپلر بردارید و، این کار را بسیار آرام انجام دهید . از وزنهای بدست آمده میانگین گرفته شود . اگر میانگین آنها کمتر از 1000 لاندا بود یا بیشتر بود ، می توانید با پیچ تنظیم کننده ، آن را تغییر دهید و کالیبره نمایید . این کار را تا هنگامی که میانگین وزنها به 1000 لاندا برسد ، باید تکرار کرد .
۱ نظر:
سلام عيدتون مبارك مطالب جالبي بود
ارسال یک نظر