.

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
استفاده از مطالب این وبلاگ بدون ذکر منبع جایز نمی باشد
******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

۱۳۸۸ مهر ۲۸, سه‌شنبه

اندازه گیری پروتئین به روش لوری (Lowry)

محلول های مورد نیاز:
A : محلول 1% w/v سولفات مس (CuSO4.5H2O)
B : محلول 2% w/v سدیم پتاسیم تارتارات (Sodium Potassium Tartrate)
C : محلول 0.2 M سدیم هیدروکساید (Sodium Hydroxide)
D : محلول 4% w/v سدیم کربنات (Sodium Carbonate)

این محلول ها را در دمای اتاق می توان نگهداری نمود .

E : به 49ml از محلول 49ml , C محلول D اضافه کنید . سپس 1.0ml از محلول A به آن اضافه کرده , و بعد 1.0ml محلول B به آن اضافه کنید و نام آن را محلول E می گذاریم . این محلول در صورت نیاز باید به صورت تازه تهیه گردد .

F : به 10ml از محلول 10ml Folin-Ciocalteau آب اضافه می کنیم .

به 0.5ml از نمونه ای که حداکثر محتوی 0.5mg پروتئین است , 2.5ml از محلول E اضافه می کنیم .
خوب مخلوط کرده و 10min صبر می کنیم .
سپس به آن 0.25ml از محلول F اضافه می کنیم .
خوب مخلوط کرده و 30min صبر می کنیم .
جذب نمونه را در 750nm بخوانید . ضمنا بلنک (blank) تشکیل شده از0.5ml آب مقطر که به آن مثل مراحل قبل 2.5ml محلول لوری اضافه شده است .

هیچ نظری موجود نیست: